fórum
Hírek kommentálása (07.12. 15:38)

Hírek [News] (07.12. 10:58)

Beszélgetés [Dialogue] (07.12. 10:33)

Most mit ...? (07.06. 15:06)

Napi Omega útravaló (07.06. 13:28)


Az Omega együttes nemzetközi és hazai sikerét bizonyítja, hogy az Internet elterjedését követően, rajongói honlapok sokaságát hozták létre a lelkes fan-ok . Az alábbi lista a teljesség igénye nélkül készült. Igényes honlap tulajdonosok jelentkezését az info@omega.hu címen várjuk.
Omega diszkont
Bár csak részben nevezhető rajongói oldalnak, mindenképp itt van a helye. Omage kiadványok, ajándékok tárháza. Pultjuk az Omega koncertek állandó résztvevője. Ami itt nincs, az jó eséllyel már nem is kapható a kerekedelemben.
Link: http://www.rockdiszkont.hu/omegadiszkont
Bollók Csaba honlapja
Rendkívül színvonalas honlap, rengeteg információval, remek fotógalériával, video- és audio tartalommal, fórummal. A naprakészség mintaképe. Hiányzó dalszöveg esetén érdemes itt keresgélni.
Link: http://omega.neobase.hu
Ceres honlapja
Professzionális dizájn. Multimédiás Omega relikviák tárháza lesz előbb-utóbb. Tulajdonosát ismerve előbb. A tervbe vett multilanguage interfészre célozva: and much, much more...
Link: http://www.idorablo.hu
Jozé honlapja
"Célom a részletes és PONTOS diszkográfia összeszedése volt, mert sem a hivatalos honlap, sem egyéb források nem egyeztek a gyűjteményemmel teljesen..." - írja Jozé. Remélhetőleg segítséget fog nyújtani az Omega diszkográfia útvesztőiben bolyongóknak.
Link: http://ummagumma.hu/omega
Omegabarátok Németországból
Színvonalas honlap, naprakészség, gazdag tartalom hírektől a fórumig. Omegabarátok Németországból.
Link: http://www.omegafreunde.de
Gammapolis-Omega.de
Német nyelvű honlap, gazdag tartalommal. Az ide látogató egyben Andreas sokoldalú érdeklődési köréről is meggyőződhet, melynek nem kicsiny részét képezi az Omega-életműről bemutatott anyag.
Link: http://www.gammapolis-omega.de
Omega Fanclub Nord
Német nyelvű honlap naprakészen, ahol még az előzenekar SID-nek is jutott hely. Képek és hangok mozaikja.
Link: http://www.omegafanclub.de
Omega Fanklub Polska
Az Omega lengyel barátainknál is jól ismert. Bizonyíték erre ez a kiváló honlap.
Link: http://www.omega.art.plWebtown - Web design, weblapkészítés, honlapszerkesztés |  Legyen a kezdőlapom   |  Ide írhatsz!   |  Rajongói honlapok   |  Jogi nyilatkozat