fórum
Hírek kommentálása (07.12. 15:38)

Hírek [News] (07.12. 10:58)

Beszélgetés [Dialogue] (07.12. 10:33)

Most mit ...? (07.06. 15:06)

Napi Omega útravaló (07.06. 13:28)


Jelen nyilatkozat érvényes az omega.hu honlap egészére, a Webáruház és a Fórum vonatkozásában különálló kiegészítésekkel. Az omega.hu tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
Az omega.hu weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az omega.hu tulajdonosa jogosult. Az omega.hu tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos üzleti célzattal a weboldalak tartalmának egészét, vagy részeit bármilyen formában felhasználni, terjeszteni, vagy tárolni. Az omega.hu azonban beleegyezik abba, hogy saját, személyes használatra Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja, vagy kinyomtassa.
A honlapon elérhető összes információ "as is" állapotban kerül szállításra. Az omega.hu tulajdonosa semmilyen természetű felelősséget nem vállal a honlapon elérhető információk, dokumentumok tekintetében, az adatok pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására, vagy tartalmára vonatkozóan. Az omega.hu fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. Nem garantálja a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatosságát, vagy hibamentességét. A honlapon elérhető információk közvetett, vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, a nem megfelelő működésből, esetleges üzemzavarból, az információk pontatlanságából, vagy félreérhetőségéből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget az omega.hu kifejezetten kizárja.

A Webáruház
A Webáruház működésére vonatkozó szabályzatot itt tekintheti meg.
A Fórum
A Fórum működésére vonatkozó szabályzatot itt tekintheti meg.Webtown - Web design, weblapkészítés, honlapszerkesztés |  Legyen a kezdőlapom   |  Ide írhatsz!   |  Rajongói honlapok   |  Jogi nyilatkozat